fbpx

Dakle kao što i naslov kaže u potrazi sam za donatorom ili sponzorom za aktivan i veoma ambiciozan i originalan web sajt namjenjen srpskom tržištu ali i zemljama u okruženju.

Druga po redu verzija ovog Web sajta puštena je u produkciju 09.04.2015. 

Odlikuje ga responzitivnost, jednostavnost i preglednost a svi dosadašnji sadržaji su uspješno prenešeni na novu verziju sajta.

Ovo je posljednja verzija popularnog sistema za upravljanje sadržajem Joomla! izrađena na robusnom T3 frejmvorku.

Sadržaj je unikatan, a web sajt je solidno opzimizovan za pretraživače pa je i posjeta uglavnom sa istih ili posredstvom društvenih mreža. 

CILJ I SVRHA OVOG WEB SAJTA je da pozdravim DOBRO i da ugrizem ZLO, da podržim KORISNO i da izvučem tepih ispod nogu ŠTETNOM, da ČOVJEČNO, i SOLIDARNO RAVNOPRAVNO ugradim u temeljne principe rada u organima republičke uprave, privatnom sektoru ali i šire ...

Moj moto: Rađanje novih ideja je kao dokučivanje novih mogućnosti koje nas izdižu iznad zemnih stvari i upućuju nam pogled daleko iza magli satkanih od sumnji i strepnji od nepoznatog, tražeći od nas da se usudimo, da usud promijenimo, i hrabro pronesemo ideju, kao Olimpijski plamen Saznanja, da svijet može biti drugačiji, bolji, srećniji, ako je ostvarimo...

Donacije ili sponzorstvo može biti u novcu ali i u drugim oblicima resursa neophodnih da se ovaj sajt dalje razvija. Npr. potrebno je obezbjediti domenu, hosting, SSL certifikat, ljudske resurse za optimizaciju sajta, izradu redovnih backup-a i ažuriranja, lektorisanje, prevod na engleski jezik i još mnogo-mnogo toga.

Za uzvrat, ja vam mogu postaviti vaš članak (recenzija ili sl.) ili vezu na vaš sajt. Takođe, mogu da reklamiram vašu djelatnost i sl.

Ukoliko ste zainteresovani, želite da ulažete u domaći web i imate načine za monetizovanje ovakog web-a, za više informacija kontaktirajte me putem kontakt forme ili email-a.

Pored navedenog, donaciju možete uraditi i direktno putem PAYPALL-a klikom na link.

Donacija je ljubav - pružite je...


Dobrodošli

Hvala Vam što ste izabrali posjetiti moj web sajt.

Na njemu ćete naći stvari koje volim:

  • podatke o meni,
  • mojoj domovini, Republici Srpskoj,
  • mojoj opsesiji, Informacionim tehnologijama i
  • sitnicama koje život čine ljepšim.

Naravno, vidjećete i nešto što se nalazi između redova, moju ljubav i trud da ovaj sajt i komunikaciju prema Vama učinim originalnom, korisnom i atraktivnom i obećanje da neću prestati da se trudim.

Ukoliko nađete da Vam je ova posjeta koristila u bilo kom pogledu, napišite mi to, veoma ćete me obradovati.

Srdačan pozdrav i uživajte u životu!

Dejan MAJKIĆ

Prijatelji sajta