THANK YOU FOR YOUR SUPPORT.

CLICK BELOW TO CHOOSE THE AMOUNT OF MONEY AND PAYMENT PROCESSOR.

Kao što i naslov kaže, u potrazi sam za donatorom ili sponzorom za Projekat: DM Spot portal koji je zamišljen da bude atraktivan, ambiciozan i originalan web sajt, namjenjen srpskom tržištu ali i zemljama u okruženju. Na njemu je planirano da se objavljuju članci i praktični savjeti iz naučno-tehnološke oblasti.

Ovo je posljednja verzija popularnog sistema za upravljanje sadržajem Joomla! izrađena na robusnom T3 frejmvorku. Odlikuje ga responzitivnost, jednostavnost i preglednost.

Sadržaj je unikatan, a web sajt je solidno opzimizovan za pretraživače pa je i posjeta uglavnom sa istih ili posredstvom društvenih mreža. 

CILJ I SVRHA OVOG WEB SAJTA je:

  • da pozdravi DOBRO i da ugrize ZLO,
  • da podrži KORISNO i da izvuče tepih ispod nogu ŠTETNOM,
  • da ČOVJEČNO, i SOLIDARNO RAVNOPRAVNO ugradi u temeljne principe funcionisanja društva, u organima republičke uprave, privatnom sektoru ali i šire ...

MOTO PORTALA

Rađanje novih ideja kao dokučivanje novih mogućnosti koje nas izdižu iznad zemnih stvari i upućuju nam pogled daleko iza magli satkanih od sumnji i strepnji od nepoznatog, tražeći od nas da se usudimo, da usud promijenimo, i hrabro pronesemo ideju, kao Olimpijski plamen Saznanja, da svijet može biti drugačiji, bolji, srećniji, ako je ostvarimo...

Ukoliko željite da pomognete rad ovog portala, ovo su opcije

Donacije ili sponzorstvo može biti u novcu ali i u drugim resursima neophodnih da se ovaj sajt dalje razvija. Npr. potrebno je obezbjediti domenu, bolji i brži hosting, SSL certifikat, ljudske resurse za optimizaciju sajta, izradu redovnih backup-a i ažuriranja, lektorisanje, prevod na engleski jezik i još mnogo-mnogo toga - ako znate nešto od ovoga, javite se.

Za uzvrat, ja vam mogu postaviti vaš članak (recenzija ili sl.) ili vezu na vaš sajt. Takođe, mogu da reklamiram vašu djelatnost i sl.

Ukoliko ste zainteresovani, imate razloge i mogućnosti i želite da ulažete u domaću web scenu, za više informacija kontaktirajte me putem kontakt forme ili email-a.

Donaciju možete uplatiti direktno klikom na link ispod. Odredite iznos, izaberite način donacije (kreditna kartica ili PayPal). Sve se obavlja na bezbjednim serverima.


Dobrodošli

Hvala Vam što ste izabrali posjetiti DM Spot portal.

Na njemu ćete naći:

  • podatke o autoru,
  • članke na temu nauke i tehnologije,
  • eBiblioteku, preporuke,
  • članke iz života i stila i
  • promociju potencijala Republike Srpske.

Vidjećete i nešto što se nalazi između redova, moju ljubav i trud da ovaj sajt i komunikaciju prema Vama učinim originalnom, korisnom i atraktivnom i obećanje da neću prestati da se trudim.

Ukoliko nađete da Vam je posjeta ovom portalu bila koristila u bilo kom pogledu, razmislite o tome da mi platite kafu kako biste podržali moj rad.

Recommended