moja karijera do sada

Ukratko

Gospodin Dejan Majkić je mlada, energična i sposobna osoba, sa jakom voljom i čvrstim principima, usmjeren ka kontinuiranom usvajanju novih znanja i vještina (pogledaj dosadašnje certifikate), sposoban da se prilagodi timskom radu. Odlično govori engleski jezik. Obožava Scrum framework i Agilne metodologije. Izučava liderske vještine. Potreba za konstantnim stručnim usavršavanjem i napredovanjem je izrazito prisutna.

Moj moto: Rađanje novih ideja

Rađanje novih ideje je kao dokučivanje novih mogućnosti koje nas izdižu iznad zemnih stvari i upućuju nam pogled daleko iza magli satkanih od sumnji i strepnji od nepoznatog, tražeći od nas da se usudimo, da usud promijenimo, i hrabro pronesemo ideju, kao Olimpijski plamen Saznanja, da svijet može biti drugačiji, bolji, srećniji, ako je ostvarimo... Pogledajte "Inkubator ideja".

Cilj kojem težim

Želim da naučim NOVO, da pozdravim DOBRO i da ugrizem ZLO, da podržim KORISNO i EKONOMIČNO i da izvučem tepih ispod nogu ŠTETNOM, da ČOVJEČNO, i SOLIDARNO RAVNOPRAVNO ugradim u temeljne principe rada u republičkim organima uprave, privatnom sektoru ali i šire... Ako mogu da vam pomognem u tome, javite mi.

wordicon

Ažurirano: 31.03.2022.

cv_dejan_majkic_lat.doc224 KB
cv_dejan_majkic_eng.doc157 KB

pdf icon cv_dejan_majkic_lat.pdf630 KB
cv_dejan_majkic_eng.pdf439 KB


Dobrodošli

Hvala Vam što ste izabrali posjetiti DM Spot portal.

Na njemu ćete naći:

  • podatke o autoru,
  • članke na temu nauke i tehnologije,
  • eBiblioteku, preporuke,
  • članke iz života i stila i
  • promociju potencijala Republike Srpske.

Vidjećete i nešto što se nalazi između redova, moju ljubav i trud da ovaj sajt i komunikaciju prema Vama učinim originalnom, korisnom i atraktivnom i obećanje da neću prestati da se trudim.

Ukoliko nađete da Vam je posjeta ovom portalu bila koristila u bilo kom pogledu, razmislite o tome da mi platite kafu kako biste podržali moj rad.

Recommended

Igrajte šah - Play chess online