Neću te otpustiti.

Ali zbog posljedica koje trpi posao moraćemo uspostaviti Plan promjena, nešto poput Ugovora o ponašanju, u kome će biti objašnjeno koji segmenti u vašem radu se trebaju promijeniti.

Ovaj ugovor ne kažnjava vas, ovaj ugovor vam daje smjernice kako da učinite sve što je potrebno da biste mogli da napredujete i da budete efikasan dio ovog tima i da uživajte u divnoj karijeri ovdje.

Ako budete ispoštovali taj ugovor i radili sve što u njemu piše, onda ćete zadržati vaš posao...

Ako ne učinite ove stvari, ja vas neću otpustiti, otpustićete sami sebe tako što ćete se protiviti ugovoru, nećete raditi ono što biste trebali da radite. Dakle, to je vaš odgovor. Vaš odgovor je ukazivanje meni da ne radite ove stvari, što znači da je vaš odgovor da ne želite ovaj posao.

I ako mi tako kažete, mi ćemo da poštujemo vašu odluku i otpustićemo vas na osnovu vaših želja.

Vezani tekstovi:

Ako vam se ovaj članak dopao, lajkujte FB stranicu DM Spot, Twitter ili LinkedIn i budite obavješteni kad novi članak bude objavljen.


Dobrodošli

Hvala Vam što ste izabrali posjetiti DM Spot portal.

Na njemu ćete naći:

  • podatke o autoru,
  • članke na temu nauke i tehnologije,
  • eBiblioteku, preporuke,
  • članke iz života i stila i
  • promociju potencijala Republike Srpske.

Vidjećete i nešto što se nalazi između redova, moju ljubav i trud da ovaj sajt i komunikaciju prema Vama učinim originalnom, korisnom i atraktivnom i obećanje da neću prestati da se trudim.

Ukoliko nađete da Vam je posjeta ovom portalu bila koristila u bilo kom pogledu, razmislite o tome da mi platite kafu kako biste podržali moj rad.

Recommended

Igrajte šah - Play chess online