bakinci

Izletište „BALKIS“ je osnovano 2014. godine kao reprezentativno mjesto za odmor, rekreaciju i relaksaciju od svakodnevnog posla i stresa kojem je savremeni čovjek izložen. Dolazite li privatno ili poslovno, željni odmora i mira, izletište Balkis Vas neće ostaviti ravnodušnim.

Nalazi se u srcu prirode, na obroncima Kozare gdje je jako bogato lovište, udaljeno na samo 2km od autoputa Gradiška-Banja Luka, na izlazu Aleksandrovac, u mjestu Romanovci. A kako nam je tehnika pružila velika olakšanja u životu evo i koordinata na Google maps 44°57’18.4″N 17°15’43.0″E pa neka Vas auto vodi.

Bungalovi su izgrađeni u etno stilu, a imaju sve što je potrebno savremenom čovjeku.

Prostran plato sa drvenim ležaljkama i trščanim sucobranima, osvježavajuća pića i predivan pogled na samo izletište „BALKIS“, učiniće Vaš boravak na bazenu prijatnim. Bazen sa džakuzijem je namjenjen rekreaciji i prije svega opuštanju i sigurnom boravku gosta.

Sportski tereni za fudbal, tenis, odbojku, basket i stoni tenis pomoći će Vašoj fizičkoj aktivnosti.

Nisu zaboravili ni najmlađe, dječje igrallište će njihov odmor učiniti zanimljivim, a i tate i mame će imati slobodno vrijeme za sebe.

Prirodan ambijent upotpunjava potok koji protiče kroz izletište.

Tekst preuzet sa http://www.balkis.info/

NAPOMENA: Ako želite da promovišete link u ovom članku, javite mi.

Ako vam se ovaj članak dopao, lajkujte FB stranicu DM Spot, Twitter ili LinkedIn i budite obavješteni kad novi članak bude objavljen.


Dobrodošli

Hvala Vam što ste izabrali posjetiti DM Spot portal.

Na njemu ćete naći:

  • podatke o autoru,
  • članke na temu nauke i tehnologije,
  • eBiblioteku, preporuke,
  • članke iz života i stila i
  • promociju potencijala Republike Srpske.

Vidjećete i nešto što se nalazi između redova, moju ljubav i trud da ovaj sajt i komunikaciju prema Vama učinim originalnom, korisnom i atraktivnom i obećanje da neću prestati da se trudim.

Ukoliko nađete da Vam je posjeta ovom portalu bila koristila u bilo kom pogledu, razmislite o tome da mi platite kafu kako biste podržali moj rad.

Recommended