×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: [ROOT]/images/republika-srpska/sp-padobranstvo
×

Obaveštenje

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

sp-padobran

BANJALUKA - Na sportskom aerodromu Zalužani u Banjaluci od 15. do 23. avgusta održano je Svjetsko prvenstvo u padobranstvu za koje se prijavilo više od 600 takmičara iz 30 zemalja.

Padobranski klub "Banjaluka" organizator je 33. Svjetskog prvenstva u padobranstvu, klasične discipine, 7. Juniorskog svjetskog prvenstva u padobranstvu, klasične discipline i 16. Svjetskog prvenstva u formaciji kupola, saopšteno je iz ovog kluba.

Klasične discipline u padobranstvu su skokovi na cilj. Skok se izvodi sa visine od 1.500 metara.

Padobranac nastoji da pogodi krug prečnika tri centimetra i individualni skok sa unaprijed zadatim figurama, skok sa 2.000 metara i da se komplet figura izvede u što kraćem vremenu.

Ulaz na sve dane Svjetskog prvenstva bio je besplatan.

{gallery}republika-srpska/sp-padobranstvo{/gallery}

 


Dobrodošli

Hvala Vam što ste izabrali posjetiti DM Spot portal.

Na njemu ćete naći:

  • podatke o autoru,
  • članke na temu nauke i tehnologije,
  • eBiblioteku, preporuke,
  • članke iz života i stila i
  • promociju potencijala Republike Srpske.

Vidjećete i nešto što se nalazi između redova, moju ljubav i trud da ovaj sajt i komunikaciju prema Vama učinim originalnom, korisnom i atraktivnom i obećanje da neću prestati da se trudim.

Ukoliko nađete da Vam je posjeta ovom portalu bila koristila u bilo kom pogledu, razmislite o tome da mi platite kafu kako biste podržali moj rad.

Recommended