×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: [ROOT]/images/republika-srpska/sajam-expo
×

Obaveštenje

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

exporeal2014

Republika Srpska je i ove godine učestvovala na najvećem evropskom sajmu nekretnina i investicija EXPO REAL, koji je održan u Minhenu od 5–7. oktobra 2014. godine.

Republika Srpska se predstavila sa ponudom za ulaganja u brownfield projekte iz oblasti namjenske, metalske i drvne industrije, te industrije tekstila, kože i obuće. Takođe, zainteresovanim investitorima su predstavljeni sektor turizma, kao i poslovne zone.

U toku Sajma, štand Republike Srpske posjetili su ministri u Vladi Republike Srpske Maida Ibrišagić-Hrstić i Igor Vidović.

EXPO REAL je najveća manifestacija ove vrste u Evropi, na kojoj preko 80% učesnika čine sami investitori i donosioci odluka. Sajam je idealna prilika za predstavljanje projekata potencijalnim investitorima, kao i upoznavanje sa najnovijim trendovima iz industrije.

{gallery}republika-srpska/sajam-expo{/gallery}

 


Dobrodošli

Hvala Vam što ste izabrali posjetiti DM Spot portal.

Na njemu ćete naći:

  • podatke o autoru,
  • članke na temu nauke i tehnologije,
  • eBiblioteku, preporuke,
  • članke iz života i stila i
  • promociju potencijala Republike Srpske.

Vidjećete i nešto što se nalazi između redova, moju ljubav i trud da ovaj sajt i komunikaciju prema Vama učinim originalnom, korisnom i atraktivnom i obećanje da neću prestati da se trudim.

Ukoliko nađete da Vam je posjeta ovom portalu bila koristila u bilo kom pogledu, razmislite o tome da mi platite kafu kako biste podržali moj rad.

Recommended