×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: [ROOT]/images/republika-srpska/banjaluka
JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: [ROOT]/images/republika-srpska/visegrad
×

Obaveštenje

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Monica-Bellucci

Slavna glumica Monika Beluči prije odlaska na filmski festival Kustendorf posjetiće u subotu Banjaluku.

Monika Beluči biće gost ovogodišnjeg festivala Kustendorf, a osim posjete Andrićgradu, prije odlaska u Drvengrad posjetiće i grad na Vrbasu.

Kako saznaje MONDO prelijepa glumica u subotu će avionom doputovati na aerodrom u Mahovljanima, a zatim će doći u Banjaluku gdje bi se trebala susresti sa predsjednikom Republike Srpske, Miloradom Dodikom.

Nakon kraćeg boravka u najvećem gradu Srpske Monika Beluči otputovaće helikopterom u Višegrad gdje će posjetiti Andrićgrad, a zatim će se uputiti na Mokru goru gdje će biti glavna gošća filmskog festivala "Kustendorf".

Osim nje, gosti šestog izdanja "Kustendorfa" giće i francuska glumica Odri Tatu, reditelji Žang Jimou, autor "Olimpijade u Pekingu", Mateo Garone, reditelj filma "Gomora", Ben Zejtlin, nominovan za Oskara ove godine sa filmom "Zveri južnih divljina", zatim ruski reditelj Aleksej Balabanov, Turkinja Jesim Ustaoglu, kao i Palestinac Elija Sulejman.

Prema najavama organizatora, "Kustendorf" će najvjerovatnije posjetiti i članovi čuvenog rokbenda "Pink flojd" Nik Mejson i Dejvid Gilmur.

Banjaluka
{gallery}republika-srpska/banjaluka{/gallery}

monika2
Monika Beluči sa predsjednikom Dodikom

Višegrad
{gallery}republika-srpska/visegrad{/gallery}

monika3
Monika Beluči poslužena hljebom, solju i rakijom

Pogledajte prilog RTS-a:


Dobrodošli

Hvala Vam što ste izabrali posjetiti DM Spot portal.

Na njemu ćete naći:

  • podatke o autoru,
  • članke na temu nauke i tehnologije,
  • eBiblioteku, preporuke,
  • članke iz života i stila i
  • promociju potencijala Republike Srpske.

Vidjećete i nešto što se nalazi između redova, moju ljubav i trud da ovaj sajt i komunikaciju prema Vama učinim originalnom, korisnom i atraktivnom i obećanje da neću prestati da se trudim.

Ukoliko nađete da Vam je posjeta ovom portalu bila koristila u bilo kom pogledu, razmislite o tome da mi platite kafu kako biste podržali moj rad.

Recommended

Igrajte šah - Play chess online