eFa Project je svestran, jednostavan za korišćenje, virtualni uređaj koji možete iskoristiti da vašu organizaciju-kompaniju zaštitite od neželjene pošte i to potpuno besplatno.

eFa je skraćenica od Email Filter Appliance. Ideja projekta eFa je da kreira (virtuelni) uređaj za borbu protiv spama koristeći alate otvorenog koda i to integracijom postojećih projekata otvorenog koda u jedinstven a jednostavan za upotrebu i brz (virtualni) uređaj.

Integracija je urađena sa sljedećim projektima otvorenog koda:

Funkcija - Paket

eFa je proizvod zasnovan na zajednici a koliko vidim, jako se trude da stvore najbolji mogući proizvod za filtriranje neželjene pošte na osnovu postojećeg softvera otvorenog koda.

Podrška

Uobičajeno za FOSS softver, podršku za eFa obezbjeđuje eFa zajednica putem Foruma, Wiki Stranice i FAQ. Ako planirate da koristite eFa, pridružite se zajednici, steknite potrebne vještine za implementaciju i doprinesete daljem razvoju ovog projekta.

Download

Napravljene su iso fajlovi za Hiper-V i VMvare i dostupne za preuzimanje na ovom linku.

Ako planirate da koristite ovaj proizvod da biste ga prodali svojim klijentima, pročitajte sve uslove licenciranja. Neki proizvodi (kao što je DCC) mogu zahtjevati da kupite licencu od odgovarajućeg vlasnika.

Slijedi nekoliko ekranskih prikaza interfejsa koji izgleda (što bi rekao kompjuteraš) kao jutarnja Karleuša ali sve to na stranu ako se uzme cijena i kvalitet.


Dobrodošli

Hvala Vam što ste izabrali posjetiti DM Spot portal.

Na njemu ćete naći:

  • podatke o autoru,
  • članke na temu nauke i tehnologije,
  • eBiblioteku, preporuke,
  • članke iz života i stila i
  • promociju potencijala Republike Srpske.

Vidjećete i nešto što se nalazi između redova, moju ljubav i trud da ovaj sajt i komunikaciju prema Vama učinim originalnom, korisnom i atraktivnom i obećanje da neću prestati da se trudim.

Ukoliko nađete da Vam je posjeta ovom portalu bila koristila u bilo kom pogledu, razmislite o tome da mi platite kafu kako biste podržali moj rad.

Recommended

Igrajte šah - Play chess online