#FBackup,
#Genie Timeline Free,
#Paragon Backup & Recovery 2011 (Advanced) Free.

FBackup ...za tradicionalan rad. Bez obzira što je ovaj tradicionalni alat za izradu rezervnih kopija podataka ograničenih mogućnosti, niko s njime ne bi trebao imati problema, barem dok žele izrađivati backup na tradicionalan način - kopiranjem fajlova. FBackup podržava kopiranje „zaključanih" datoteka, zatim pluginove zahvaljujući kojima je moguće izrađivati rezervne kopije podataka individualnih aplikacija (na primjer, Outlook), ali ne nudi inkrementalni niti diferencijalni backup.
URL: www.fbackup.com

Genie Timeline Free ...za "vremensku mašinu" Ako ste jedan od onih koji intenzivno radi na dokumentima neprestano stvarajući izmjene nove fajlove, onda je ova svojevrsna vremenska mašina ono što vam treba. Riječ je o ograničenoj besplatnoj verziji koja backup radi svakih sat vremena (ručno je moguće pokrenuti proces kada god vam se prohtje, ali nije moguće povećati interval) te omogućava vraćanje kroz vrijeme i povrat fajlova ili dokumenata od prije sat-dva nekoliko dana.
URL: http://www.genie9.com/

Paragon Backup & Recovery (Advanced) Free ...za kompletnu zaštitu. Treće rješenje za izradu rezervnih kopija koncentriše se na izradu slika cijelih diskova ili particija, pa ako je to ono što vam najviše odgovara, ovo je alat koji će vas vjerovatno zadovoljiti. Uz podršku za izradu diferencijalnih backupa i mogućnosti namještanja da se ono odvija u zadato vrijeme, ovo besplatno Paragonovo rješenje nudi i P2V migraciju. Jednostavnije rečeno, migraciju stvarnog sistema u virtuelno okruženje. Dobar bonus.
URL: http://www.paragon-software.com/home/br-free/

NAPOMENA: Ako želite da promovišete link u ovom članku, javite mi.

Ako vam se ovaj članak dopao, lajkujte FB stranicu DM Spot, Twitter ili LinkedIn i budite obavješteni kad novi članak bude objavljen.


Dobrodošli

Hvala Vam što ste izabrali posjetiti DM Spot portal.

Na njemu ćete naći:

  • podatke o autoru,
  • članke na temu nauke i tehnologije,
  • eBiblioteku, preporuke,
  • članke iz života i stila i
  • promociju potencijala Republike Srpske.

Vidjećete i nešto što se nalazi između redova, moju ljubav i trud da ovaj sajt i komunikaciju prema Vama učinim originalnom, korisnom i atraktivnom i obećanje da neću prestati da se trudim.

Ukoliko nađete da Vam je posjeta ovom portalu bila koristila u bilo kom pogledu, razmislite o tome da mi platite kafu kako biste podržali moj rad.

Top Top Top !!!

Igrajte šah - Play chess online