fbpx

CCleaner,
Comodo System Cleaner,
Ashampoo WinOptimizer 2010 Advanced
Glary Utilities

CCleaner 3.06.1433 ...za temeljno čišćenje. Ova legenda među čistačima računara koja uspijeva nadmašiti i komercijalne programe neizostavan je dio bilo kakvog izbora najboljih. Ali svakako se mora priznati činjenica da CCleaner doista uspješno oslobađa bespotrebno zauzet prostor, ali se brine i da počisti višak iz drugih aplikacija. Zna pregledati i registry te nepovratno izbrisati fajlove. Pri svemu tome, CCleaner je možda i najbrži čistač s kojim ćete se susresti.
URL: www.oiriform.com/ccleaner

Comodo System Cleaner 3.0 ...za željne dodatnih mogućnosti. Ako vam se iz bilo kojeg razloga CCleaner čini neadekvatnim ili jednostavno tražite bolje opremljeno rješenje s ljepšim interfejsom, onda je čistač iza kojega stoji poznata softverska firma Comodo upravo ono što vam treba. Njihov čistač takođe je sposoban osloboditi bespotrebno zauzet prostor na disku, nepovratno uništiti fajlove, očistiti registry i štošta drugo. Pri svemu tome je vrlo jednostavan (i bezbjedan) za korišćenje, a i lijepo izgleda.
URL: system-cleaner.comodo.com

Ashampoo WinOptimizer 201 0 Advanced ...za potpunu optimizaciju. Kompanija Ashampoo voli svoje nešto starije verzije softvera ponuditi besplatno ili preciznije rečeno za cijenu registracije. Ali ako vam ne smeta otvoriti korisnički nalog, dobićete registracioni ključ kojim ćete aktivirati ovaj odlično (uzme li se u obzir besplatna konkurencija) opremljen set alata za održavanje i optimizaciju računara. Ipak, nije toliko napredan kao što se sugeriše nazivom. Na primjer, čišćenje diskova može biti daleko moćnije.
URL: www.ashampoo.com

Glary Utilities 2.33.0 ...za zaštitu privatnosti. Ako ne volite ostavljati adrese e-pošte posvuda na Internetu, a ipak biste računar opremili nekim paketom za optimizaciju i održavanje računara, ovaj set je mogući odgovor na vaše želje. Treba samo imati na umu da je ipak riječ o ograničenom izdanju s obzirom da postoji i ono opremljenije komercijalno, ali svoj posao odrađuje dobro, i to pogotovo kada u pitanje dode štićenje privatnosti ili analiza utroška diskovnog prostora koje zaista ugodno iznenađuje.
URL: www.glaryutilities.com

 


Dobrodošli

Hvala Vam što ste izabrali posjetiti moj web sajt.

Na njemu ćete naći stvari koje volim:

  • podatke o meni,
  • mojoj domovini, Republici Srpskoj,
  • mojoj opsesiji, Informacionim tehnologijama i
  • sitnicama koje život čine ljepšim.

Naravno, vidjećete i nešto što se nalazi između redova, moju ljubav i trud da ovaj sajt i komunikaciju prema Vama učinim originalnom, korisnom i atraktivnom i obećanje da neću prestati da se trudim.

Ukoliko nađete da Vam je ova posjeta koristila u bilo kom pogledu, napišite mi to, veoma ćete me obradovati.

Srdačan pozdrav i uživajte u životu!

Dejan MAJKIĆ

Preporuka

Riješite današnji problem

Igrajte šah - Play chess online