#Ashampoo Burning Studio,
#ImgBurn,
#InfraRecorder,

Ashampoo Burning Studio ...za početnike. Bez obzira što je riječ o starijoj verziji ovog solidnog rješenja za snimanje medija, dobro je opremljen, a interfejsom prilagođen početnicima i svima koji prelaze sa sličnih alata. Ovaj paket može sve: snimati medije sa podacima(CD, DVD, Blu-ray), nosače zvuka, DVD naslove i ostalo što bi se moglo očekivati. Naravno, nije opremljen kao punokrvno izdanje, ali ako trebate rješenje za snimanje koje je lako koristiti, ovo je najbolji izbor.
URL: www.ashampoo.com

ImgBurn ...za napredne. Inicijalno mu je specijalnost bila snimanje image-fajlova na pripadajuće medije, ali tokom vremena transformirao se u daleko snažniji alat za snimanje optičkih medija. Upravo je zato postao omiljen kod naprednijih korisnika koji često traže specifičnije mogućnosti, a za korišćenje i mijenjanje raznovrsnih parametara teško je naći bolji alat od ImgBurna. Zato, ako ste zahtjevniji korisnik i nije vas briga za jednostavnost, ovo je alat koji morate imati.
URL: www.imgburn.com

InfraRecorder ...za putovanja. Ovaj popularan projekt otvorenog koda nudi podršku za većinu osobina koje bi neki dobar program za snimanje optičkih medija i trebao imati. U nekim segmentima ide i korak dalje, nudeći, na primjer, podršku za rad iz konzole. Osim toga, tu je i portabilna verzija. Generalno gledano, InfraRecorder svidjeće se većini, ali najviše onima koji ne trebaju snimati Blu-Ray medije i ne traže mnogo naprednih mogućnosti.
URL: www.infrarecorder.org

NAPOMENA: Ako želite da promovišete link u ovom članku, javite mi.

Ako vam se ovaj članak dopao, lajkujte FB stranicu DM Spot, Twitter ili LinkedIn i budite obavješteni kad novi članak bude objavljen.


Dobrodošli

Hvala Vam što ste izabrali posjetiti DM Spot portal.

Na njemu ćete naći:

  • podatke o autoru,
  • članke na temu nauke i tehnologije,
  • eBiblioteku, preporuke,
  • članke iz života i stila i
  • promociju potencijala Republike Srpske.

Vidjećete i nešto što se nalazi između redova, moju ljubav i trud da ovaj sajt i komunikaciju prema Vama učinim originalnom, korisnom i atraktivnom i obećanje da neću prestati da se trudim.

Ukoliko nađete da Vam je posjeta ovom portalu bila koristila u bilo kom pogledu, razmislite o tome da mi platite kafu kako biste podržali moj rad.

Recommended