Orbit Downloader,
JDownloader,
Freemake Video Downloader,

Orbit Downloader ...za klasičare. Nekada je ovom kategorijom dominirao GetRight, ali pojavom besplatnih alternativa, ali i pomakom vremena, pomalo je izgubio tu dominaciju. To zaista ne treba čuditi kada se pogleda da besplatni download manager kao što je Orbit nudi sve što biste i očekivali od jednog tradicionalnog alata za ubrzavanje i upravljanje downloadima. Zapravo i više: Orbit je sposoban sa web-stranica skidati i multimedijaine sadržaje.
URL: www.orbitdownloader.com

JDownloader ...za skidanje s hosting-servisa. Sve masovnija pojava raznovrsnih servisa koji ugošćuju fajlove za preuzimanje rezultovala je i potrebom za alatima koji su se specijalizovani upravo za skidanje datoteka s takvih servisa (bez obzira imate 11 na njima otvoren korisnički nalog ili ne), nudeći pri tome mogućnosti kakve nude i tradicionalni download manageri. Jedna od prednosti je, na primjer, modul JAntiCaptcha koji, vjerujemo pogađate, pomaže pri automatskom rješavanju captcha-simbola.
URL: www.jdownloader.org

Freemake Video Downloader...za skidanje videozapisa. Novi mediji donose i nove probleme, a mnogobrojni videoservisi baš se i ne trude olakšati korisnicima skidanje videozapisa. Tražite li alat kojem to baš i ne predstavlja problem, a da pri tome nudi i konverziju u neki drugi videoformat ili audioformat (izvlači se samo zvučni zapis), onda je ovo alat koji će vam dobro doći. Naime, skidanje videa s više od četrdesetak servisa kao što su YouTube, Facebook, Vevo, MTV, TubePlus s ovim je alatom užitak. 
URL: www.freemake.com

NAPOMENA: Ako želite da promovišete link u ovom članku, javite mi.

Ako vam se ovaj članak dopao, lajkujte FB stranicu DM Spot, Twitter ili LinkedIn i budite obavješteni kad novi članak bude objavljen.


Dobrodošli

Hvala Vam što ste izabrali posjetiti DM Spot portal.

Na njemu ćete naći:

  • podatke o autoru,
  • članke na temu nauke i tehnologije,
  • eBiblioteku, preporuke,
  • članke iz života i stila i
  • promociju potencijala Republike Srpske.

Vidjećete i nešto što se nalazi između redova, moju ljubav i trud da ovaj sajt i komunikaciju prema Vama učinim originalnom, korisnom i atraktivnom i obećanje da neću prestati da se trudim.

Ukoliko nađete da Vam je posjeta ovom portalu bila koristila u bilo kom pogledu, razmislite o tome da mi platite kafu kako biste podržali moj rad.

Top Top Top !!!

Igrajte šah - Play chess online