#Mozilla Firefox,
#Internet Explorer,
#Google Chrome,
#Opera
,

Mozilla Firefox ...za željne proširenja. Slavni alternativni web-pretraživač svoju je pozitivnu reputaciju stekao neobičnošću, kvalitetom, ali najviše - proširivošću. Ta je njegova fleksibilnost ostala magnetom za korisnike i danas, pa je idealan odabir upravo za one koji žele imati više kontrole nad svojim pretraživačem, prilagoditi ga kako im odgovara te proširiti njegove mogućnosti do neslućenih granica. Nećemo zaboraviti niti da je ovo prvi odabir za razvojne inženjere.
URL: www.mozilla.com

Yandex browser: internet pretraživač koji se jednostavno koristi. Brzo učitava stranice, pokazuje vam šta vam treba i daje vam dovoljno prostora za pregled veb stranica. Preporuka...
URL: https://browser.yandex.com/

Microsoft Edge ...za korporativne korisnike i gotovane. Ako proširivanje pluginovima nije visoko na listi prioriteta kod odabira web-pretraživača, ali zato jesu bezbjednosne mogućnosti i druge osobine koje do izražaja dolaze u poslovnim okruženjima te pri tome koristite Windowse 7 i ne želite izbjeći instalaciju drugih pretraživača, onda je deveta verzija Internet Explorera browser kome ćete teško pronaći dostojnu zamjenu. Uostalom, vrijedi istražiti i druge mogućnosti kojima raspolaže.
URL: http:// ie.microsoft.com

Google Chrome...za ljubitelje asketizma i performansi. Ako ste velik ljubitelj Googleovih usluga i web-aplikacija, onda je Chrome sasvim logičan izbor. Osim toga, ako filozofiju asketizma nalazite idealnom za svakodnevni rad, ne brine vas previše što Google radi s podacima koje prikuplja dok surfate Chromeom te niste baš voljni petljati po mogućnostima nego jednostavno tražite web-pretraživač koji radi brzo, nenametljivo i onako kako to i očekujete, Chrome će vam biti neodoljiv.
URL: www.google.com/chrome/

Opera ...za one sa sporom vezom na Internet. Opera je daleko više od pukog web-pretraživača i može ga se smatrati ponajbolje opremljenim u konkurenciji. Zato, tražite li luksuzno opremljen web-pretraživač sa šačicom vrlo inovativnih mogućnosti kao što je, na primjer, Opera Turbo koja omogućava lakše surfanje na sporijim internet vezama, želite pri ruci imati klijent e-pošte, IM klijent i slične mogućnosti te imate računar opremljen s više od 2 GB memorije, Opera se nameće kao idealno rješenje.
URL: www.opera.com

NAPOMENA: Ako želite da promovišete link u ovom članku, javite mi.

Ako vam se ovaj članak dopao, lajkujte FB stranicu DM Spot, Twitter ili LinkedIn i budite obavješteni kad novi članak bude objavljen.


Dobrodošli

Hvala Vam što ste izabrali posjetiti DM Spot portal.

Na njemu ćete naći:

  • podatke o autoru,
  • članke na temu nauke i tehnologije,
  • eBiblioteku, preporuke,
  • članke iz života i stila i
  • promociju potencijala Republike Srpske.

Vidjećete i nešto što se nalazi između redova, moju ljubav i trud da ovaj sajt i komunikaciju prema Vama učinim originalnom, korisnom i atraktivnom i obećanje da neću prestati da se trudim.

Ukoliko nađete da Vam je posjeta ovom portalu bila koristila u bilo kom pogledu, razmislite o tome da mi platite kafu kako biste podržali moj rad.

Recommended

Igrajte šah - Play chess online