fbpx

#Format Factory,
#Freemake Video Converter,
#HandBrake,

Format Factory 2.60 ...za velik broj formata. Riječ je o moćnom multifunkcionalnom konverteru audio i videoformata koji podržava veliki broj multimedijskih formata i, što je još važnije, nudi već definisane profile za konverziju. Zbog toge je pogodan baš za one koji se ne žele previše mučiti sa formatima nego samo žele, na primjer, konvertovati sve DivX-e u format pogodan za mobilne uređaje, a da pritom ne mare previše za performanse niti za atraktivan interfejs.
URL: www.formatoz.com

Freemake Video Converter 2.1.4.0 ...za dobre performanse i mogućnosti. Tažite li konverter videofajlova koji se zna nositi s brojnim videoformatima, omogućuje konvertovanje videa direktno sa poznatih online servisa, omogućuje elementarno uređivanje samoga videozapisa i pri svemu tome nudi solidne performanse, onda je ovo konverter koji će vas oduševiti. Odlično je opremljen, lijepo izgleda, a zavidne performanse postiže ako radi na računaru s tehnologijom CUDA pa ako imate Nvidijinu karticu - ovo je najbolji izbor.
URL: www.freemake.com/free_video_converter/

HandBrake 0.9.5 ...za konverziju Blu-raya. Za izvor će prihvatiti DVD ili Blu-ray naslov s time da moraju biti dekriptovani ili neki od videoformata koji libavformat može pročitati, a libavcodec dekodirati i omogućiti konverziju u MP4 ili MKV format pri čemu se koristi Theora, MPEG-4 H.264. U prevodu, sve ovo samo znači da je HandBrake idealan alat za konverziju DVD Blu-ray naslova u MKV, a ako vam sve ovo zvuči presloženo, budite bez brige - HandBrake je lako koristiti.
URL: www.handbrake.fr

Ipak po meni najbolja verzija light programa za koverziju, trimovanje, spajanje vide fajlova je WinX HD Video Converter Deluxe. Nije besplatan ali vrijedi svakog uloženog novčića.


Dobrodošli

Hvala Vam što ste izabrali posjetiti moj web sajt.

Na njemu ćete naći stvari koje volim:

  • podatke o meni,
  • mojoj domovini, Republici Srpskoj,
  • mojoj opsesiji, Informacionim tehnologijama i
  • sitnicama koje život čine ljepšim.

Naravno, vidjećete i nešto što se nalazi između redova, moju ljubav i trud da ovaj sajt i komunikaciju prema Vama učinim originalnom, korisnom i atraktivnom i obećanje da neću prestati da se trudim.

Ukoliko nađete da Vam je ova posjeta koristila u bilo kom pogledu, napišite mi to, veoma ćete me obradovati.

Srdačan pozdrav i uživajte u životu!

Dejan MAJKIĆ

Prijatelji sajta

Riješite današnji problem

Igrajte šah - Play chess online