fbpx

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

#Windows Media Player 12,
#Foobar2000 1.1.6,
#Winamp 5.61,

 

Windows Media Player 12 ...za gotovane i napredne Na računaru imate neku od verzija Windowsa (po mogućnosti Windows 7 jer ćete uz njega dobiti i dvanaestu verziju WMP-a; XP je osuđen na jedanaestu) i želite izbjeći instalaciju posebnog programa za reprodukciju muzike (i ne samo toga), onda ne tražite dalje od Windows Media Playera. Uprkos predrasudama, ovo je vrlo moćan player s kojim je slušanje muzike, pa čak i njeno dijeljenje s drugim uređajima, oduševljavajuće.
URL: http://goo.gl/GhxbK

Foobar2000 1.1.6 ... Bez obzira što je na prvi pogled riječ o prilično siromašno reproduktoru audiofajlova, Foobar2000 svoju publiku pronalazi u grupi koja cijeni višu kakvoću zvuka (naglašena je podrška za formate kao što je FLAC ili stvarčice kao što je ReplayGain), ali i mogućnost proširivanja i prilagođavanja. Štaviše, komponente ili bolje rečeno proširenja su jedna od najvećih vrijednosti ovoga audioreproduktora i to je ono što će naprednijima biti privlačno.
URL: www.foobar2000.org

Winamp 5.61 ...za željne proširenja Legendarni player audiofajlova koji je tokom vremena postao i daleko više do toga prvi je izbor brojnih korisnika, i to pogotovo otkada se proširio i na mobilne telefone (za sada s Androidom). Ovaj će se reproduktor svidjeti svima kojima su bogate mogućnosti najvažnije te žele hrpu proširenja, vizualizacija, skinova i ostalih čudesa. Ako ste, pak, skloni minimalizmu, od Winampa biste trebali bježati glavom bez obzira.
URL: www.winamp.com

Foobar2000.jpg Winamp.jpg Windows_Media_Player_12.jpg