Ocena korisnika:  2 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

VLC

Windows Media Player,

Foobar,

Winamp

VLC ... media player je besplatni program otvorenog koda za prikazivanje i emitovanje multimedijskih sadržaja. Izdavač je VideoLAN projekat. Program je dobio ime po početnima slovima VideoLAN Client dok je bio samo klijent, ali nove verzije mogu raditi i kao server, jer je u program uključen i VLS, koji je VideoLAN paralelno razvijao.
URL: https://www.videolan.org/vlc/index.sr.html

Windows Media Player ...za gotovane i napredne Na računaru imate neku od verzija Windowsa (po mogućnosti Windows 7 jer ćete uz njega dobiti i dvanaestu verziju WMP-a; XP je osuđen na jedanaestu) i želite izbjeći instalaciju posebnog programa za reprodukciju muzike (i ne samo toga), onda ne tražite dalje od Windows Media Playera. Uprkos predrasudama, ovo je vrlo moćan player s kojim je slušanje muzike, pa čak i njeno dijeljenje s drugim uređajima, oduševljavajuće.
URL: http://goo.gl/GhxbK

Foobar... Bez obzira što je na prvi pogled riječ o prilično siromašno reproduktoru audiofajlova, Foobar2000 svoju publiku pronalazi u grupi koja cijeni višu kakvoću zvuka (naglašena je podrška za formate kao što je FLAC ili stvarčice kao što je ReplayGain), ali i mogućnost proširivanja i prilagođavanja. Štaviše, komponente ili bolje rečeno proširenja su jedna od najvećih vrijednosti ovoga audioreproduktora i to je ono što će naprednijima biti privlačno.
URL: www.foobar2000.org

Winamp ...za željne proširenja Legendarni player audiofajlova koji je tokom vremena postao i daleko više do toga prvi je izbor brojnih korisnika, i to pogotovo otkada se proširio i na mobilne telefone (za sada s Androidom). Ovaj će se reproduktor svidjeti svima kojima su bogate mogućnosti najvažnije te žele hrpu proširenja, vizualizacija, skinova i ostalih čudesa. Ako ste, pak, skloni minimalizmu, od Winampa biste trebali bježati glavom bez obzira.
URL: www.winamp.com

NAPOMENA: Ako želite da promovišete link u ovom članku, javite mi.

Ako vam se ovaj članak dopao, lajkujte FB stranicu DM Spot, Twitter ili LinkedIn i budite obavješteni kad novi članak bude objavljen.


Dobrodošli

Hvala Vam što ste izabrali posjetiti DM Spot portal.

Na njemu ćete naći:

  • podatke o autoru,
  • članke na temu nauke i tehnologije,
  • eBiblioteku, preporuke,
  • članke iz života i stila i
  • promociju potencijala Republike Srpske.

Vidjećete i nešto što se nalazi između redova, moju ljubav i trud da ovaj sajt i komunikaciju prema Vama učinim originalnom, korisnom i atraktivnom i obećanje da neću prestati da se trudim.

Ukoliko nađete da Vam je posjeta ovom portalu bila koristila u bilo kom pogledu, razmislite o tome da mi platite kafu kako biste podržali moj rad.

Recommended