Zavšena Obuka na temu „Ocjenjivanje rada i upravljanje učinkom zaposlenih". Obuka putem radionica (predavanja i rad u grupama). Treneri - A.A. Sančez (ENA, Francuska), A. Rabrenović (Srbija), D. Ahmetović (BiH), E. Đikić (BiH). U saradnji saradnji sa Uredom koordinatora za reformu javne uprave, organizira Djikic Conslating Services, inače implementator projekata „Razvoj sistema za upravljanje učinkom u strukturama državne službe u BiH“.

Cilj projekta „Razvoj sistema za upravljanje učinkom u strukturama državne službe u BiH“je poboljšanje efikasnosti rada organa državne službe kroz razvoj i realizaciju efektivnog sistema upravljanja učinkom i  rezultatima rada  koji će  uvesti u primjenu  u institucijama i organima uprave  na različitim nivoima  vlasti u BiH.

Projektom se planira  razvoj usaglašenih  principa i standarda za ocjenivanje i praćenje rada zaposlenih u organima državne službe, u skladu sa savremenim pristupom menadžmentu ljudskih potencijala,  najboljim praksama u javnom sektoru i iskustvima zemalja članica EU i regije.

Projekat finansira Fond za reformu javne uprave.


Dobrodošli

Hvala Vam što ste izabrali posjetiti DM Spot portal.

Na njemu ćete naći:

  • podatke o autoru,
  • članke na temu nauke i tehnologije,
  • eBiblioteku, preporuke,
  • članke iz života i stila i
  • promociju potencijala Republike Srpske.

Vidjećete i nešto što se nalazi između redova, moju ljubav i trud da ovaj sajt i komunikaciju prema Vama učinim originalnom, korisnom i atraktivnom i obećanje da neću prestati da se trudim.

Ukoliko nađete da Vam je posjeta ovom portalu bila koristila u bilo kom pogledu, razmislite o tome da mi platite kafu kako biste podržali moj rad.

Recommended

Igrajte šah - Play chess online