synergy

Program Synergy omogućava Vam da lako dijeljenje tastature i miša između 2 ili više računara na vašoj radnoj površini. Synergy je besplatan i otvorenog kôda  (Open Source Softver). Radi na način da samo pomjerite miš van ivice ekrana jednog računara na drugi. Možete čak i da dijelite sve svoje klipborde (CTRL+C). Sve što vam je potrebno je mrežna veza.

Synergy je više platformska aplikacija (trenutno radi na Windows-u, Mac-u i Linux-u).

Port sinergetskog klijenta na Android platformi trenutno je u fazi planiranja. Vidi http://sinergi-foss.org. Novi programeri su veoma dobrodošli da se pridruže. Zahtjeva modovani Android sa pristupom /dev/uinput (Like Cyanogen) **

Još jedna bitna stvar, ukoliko ste planirali nabavku KVM svičeva, sa ovim alatom, oni vam nisu potrebni pa slobodno novac za te namjene preusmjerite na nešto drugo.

Potrebna vaša pomoć za nastavak razvoja

Obzirom da je posljednji sponzor projekta Synergy obustavio finansiranje (jer "nije bilo isplativo za njega"), Projekat se oslanja na premium nalog za nastavak finansiranje razvoja koji podržavaja 2 stalno zaposlnea softverska inženjera u Velikoj Britaniji.
Možete kreirati Premium nalog za samo $ 1, i iako to možda ne izgleda kao mnogo, zaista je ogromna pomoć!

Šta je najbolje da Premium korisnici su jedini koji mogu da nam kaže na čemu da radimo!

Tim Synergy projekta donira 20% naših ukupnih prihoda od projekta Synergy  Premium na Code.org, neprofitnu fondaciju posvećenu rastućem obrazovanju programiranja.

Rezime

Sinergija je sada definitivno u mojoj kutiji IT alata za svakodnevni rad  ali i među prvim komadima softvera za instalaciju odmah nakon operativnog sistema. To pojednostavljuje život i čisti radni sto.

Nikada ponovo bez Sinergije!

Sada samo čekamo još i Android verziju da integrišemo i naše Tablet uređaje  ;-)

Molim vas, pogledajte ovaj izvanredan i besplatan proizvod i uživajte u korištenju jedne tastature i jednog miša između vaših različitih mašina i operativnih sistema.

http://synergy-foss.org/

NAPOMENA: Ako želite da promovišete link u ovom članku, javite mi.

Ako vam se ovaj članak dopao, lajkujte FB stranicu DM Spot, Twitter ili LinkedIn i budite obavješteni kad novi članak bude objavljen.


Dobrodošli

Hvala Vam što ste izabrali posjetiti DM Spot portal.

Na njemu ćete naći:

  • podatke o autoru,
  • članke na temu nauke i tehnologije,
  • eBiblioteku, preporuke,
  • članke iz života i stila i
  • promociju potencijala Republike Srpske.

Vidjećete i nešto što se nalazi između redova, moju ljubav i trud da ovaj sajt i komunikaciju prema Vama učinim originalnom, korisnom i atraktivnom i obećanje da neću prestati da se trudim.

Ukoliko nađete da Vam je posjeta ovom portalu bila koristila u bilo kom pogledu, razmislite o tome da mi platite kafu kako biste podržali moj rad.

Recommended

Igrajte šah - Play chess online