on-many-platforms

Značaj Interenta je ogroman i sve više ljudi koristi njegov potencijal. Interenet je novo tržište na kojem biznisi mogu značajno da povećaju uspjeh.

Posljednje statistike pokazuju da 57% malih i srednjih preduzeća nemaju svoju web stranicu, dok sa druge strane 83% biznisa traži proizvođače i partnere putem Intereneta.

Međutim lokalnim biznisima nije lako da budu prisutni na Interentu zbog dva osnovna razloga:

  1. Troškova za web sajt
  2. Vremena koje je potrebno za održavanje istog

‘Upravo iz tog razloga, mnogo web sajtova je zaboravljeno i zapušteno’ kaže Marc Bisnaire, predsjednik SmaartMobileTec Inc kompanije. On dodaje ‘Tehnologija se razvija iz dana u dan i vlasnicima je teško da svoj biznis održavaju u isto vrijeme i lokalno i socijalno i mobilno. Međutim uz Kiosk Pages sve ovo postaje moguće.’

Portal http://www.kioskpages.com/ omogućava svim biznisima da naprave svoju besplatnu interent stranicu, koju mogu vrlo jednostavno održavati, a samim tim imati biti dostupni svim lokalnim kupcima preko računara, tableta i mobilnih telefona.

‘Kiosk Stranom olakšavate svoj put u online svijet’, kaže Nina Miloš, Marketing i PR Menadžer kompanije i naglašava da ‘uz Kioskpages.com uklanjate razloge zbog kojih ranije niste mogli da budete na Interent tržištu.’ Takođe, Kiosk Strane su veoma dobro rangirane na pretraživačima, tako da će i Vaš biznis biti bolje rangiran.

Otvorite Kiosk Stranu za Vaš biznis, dodajte osnovne informacije, logo, slike, pozadinu, You tube video. Omogućite klijentima da Vas nađu, da komentarišu Vaš biznis, da Vam postave pitanja, da se prijave na Vašoj strani. Napišite detaljan opis Vašeg posla i izdvojte specijalne dnevne i mjesečne ponude.

Uvećajte Vaše Interent prisustvo.
Stvorite odličan prvi utisak o Vašem biznisu.
Dozvolite partnerima da Vas nađu.

KioskPages - baenr 638 x 80

Kreirajte Vašu Kiosk Stranu

NAPOMENA: Ako želite da promovišete link u ovom članku, javite mi.

Ako vam se ovaj članak dopao, lajkujte FB stranicu DM Spot, Twitter ili LinkedIn i budite obavješteni kad novi članak bude objavljen.


Dobrodošli

Hvala Vam što ste izabrali posjetiti DM Spot portal.

Na njemu ćete naći:

  • podatke o autoru,
  • članke na temu nauke i tehnologije,
  • eBiblioteku, preporuke,
  • članke iz života i stila i
  • promociju potencijala Republike Srpske.

Vidjećete i nešto što se nalazi između redova, moju ljubav i trud da ovaj sajt i komunikaciju prema Vama učinim originalnom, korisnom i atraktivnom i obećanje da neću prestati da se trudim.

Ukoliko nađete da Vam je posjeta ovom portalu bila koristila u bilo kom pogledu, razmislite o tome da mi platite kafu kako biste podržali moj rad.

Recommended

Igrajte šah - Play chess online