popularni-na-fejsu
Čim napravite profil, pohvalite se svojim najmanjim dostignućima, smišljajte originalne statuse po nekoliko sati. Komentari tipa "Koji si ti kralj, bog, car" ili neko uzvišeno mitsko biće, uz ljub i cmok definitivno ukazuju na to da polako postajete faca. Društvene mreže već godinama “uzimaju maha” i od socijalnih bića pretvaraju nas u upravo suprotno, u asocijalne osobe kojima se druženje svelo na čet i kojima su izlasci prestali da se računaju ukoliko se slike ne okače na Fejsbuk.

Ako ste srećni takvim životom i zaluđeni društvenim mrežama i “uticajem“,  predstavljamo vam pet načina kako da postanete ultrapopularni na Fejsbuku. Dokaz da ovako nešto svakako je “kralj Fejsbuka”, koji je zbog svoje popularnosti čak dobio i seks, tako što je njegova fotografija sakupila milion lajkova.

  1. Najprije, čim otvorite nalog na ovoj društvenoj mreži, izaberite svoju najbolju fotografiju koju ćete postaviti kao profilnu i koja će zagarantovano privući na hiljade “lajkova”. S obzirom na to da je “najbolje svjetlo” u WC-u, ispozirajte iz svih uglova, ali pazite šta je u pozadini dok slikate. Ili u krajnjem slučaju, neka vam profilna bude neka fotka sa selebritijem.
  2. Uđite u svaku zanimljivu grupu, koristite sve aplikacije koje vam se učine zanimljivim, igrajte igrice ali ne baš sve, jer ukoliko stalno šaljete zahtjeve prijateljima u najavi postižete kontraefekat. Ukoliko izađete sa prijateljima negdje, obavezno okačite slike na Fejsbuk jer : “Izlasci se ne računaju ukoliko nema slika na Fejsbuku”.
  3. Pristupite mreži tako što ćete ostaviti podatke gdje ste završili srednju školu ili fakultet. Na taj način ćete uspjeti da pronađete sve svoje drugove iz škole, čak i one koje ste maltretirali između časova. Hvalite se svojim najmanjim dostignućima, smišljajte originalne statuse po nekoliko sati. Komentari tipa “Koji si ti kralj, bog, car” ili neko uzvišeno mitsko biće, uz ljub i cmok definitivno ukazuju na to da polako postajete faca ove društvene mreže.
  4. Pronađite što više prijatelja, dodajte prijatelje vaših prijatelja, širite mrežu sve dok ne odlučite da napravite drugi profil. Onda prvi nazovite “popunjen profil add na drugi” i već ste na pola puta do samoprozvane popularnosti. Bitan je utisak.
  5. U posljednjem trzaju ili, bolje reći, očaju vaše dugo očekivane popularnosti čak možete napraviti lažni profil neke poznate ličnosti koja će vam često lajkovati statuse. Ta druga ličnost ćete, naravno, biti vi što dodatno ukazuje na “trenutak očaja” ili blage šizofrenije.

Pa srećno, i javite nam kad postanete popularni da vas dodamo za prijatelja, u stvari da vas “dodamo na drugi”:)

NAPOMENA: Ako želite da promovišete link u ovom članku, javite mi.

Ako vam se ovaj članak dopao, lajkujte FB stranicu DM Spot, Twitter ili LinkedIn i budite obavješteni kad novi članak bude objavljen.


Dobrodošli

Hvala Vam što ste izabrali posjetiti DM Spot portal.

Na njemu ćete naći:

  • podatke o autoru,
  • članke na temu nauke i tehnologije,
  • eBiblioteku, preporuke,
  • članke iz života i stila i
  • promociju potencijala Republike Srpske.

Vidjećete i nešto što se nalazi između redova, moju ljubav i trud da ovaj sajt i komunikaciju prema Vama učinim originalnom, korisnom i atraktivnom i obećanje da neću prestati da se trudim.

Ukoliko nađete da Vam je posjeta ovom portalu bila koristila u bilo kom pogledu, razmislite o tome da mi platite kafu kako biste podržali moj rad.

Recommended