×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: [ROOT]/images/it-news/gmail-meter
×

Obaveštenje

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

"Jednog dana gledao sam koliko imam poslatih mejlova i shvatio da ima mnogo stvari koje želim da znam o svojim "email navikama". Koliko mejlova čitam, da li odgovaram dovoljno brzo?", razmišljanja su Sauraba Gupte, Googleovog Developer Programs inženjera.

Zbog toga iz ove kompanije korisnicima nude analitičku alatku koja će im pružiti te informacije. Gmail Meter pokreće se prvog dana u mjesecu i šalje vam mail sa različitim statistikama vezanim za aktivnosti u bašem Inboxu.

Pokazuje koliko ima važnih i označenih mailova, koliko ljudi vam je poslalo mail, koliko ste ih vi poslali, ali i grafik vaših aktivnosti koji će pokazati kad u toku dana najviše šaljete mailove.

Pokazaće vam i kako upravljate svojim Inboxom, koliko vam je potrebno da odgovorite, ali i da druge odgovore vama i koliko prosječno riječi ima vaša poruka.

{gallery}it-news/gmail-meter{/gallery}

Kako da pokrenete ovu skriptu možete naučiti ako pratite ovaj tutorijal ili pratite uputstva iz priloženog videa.

Inače, Gmail Meter nije kreirao Google, već Romejn Vilard, koji piše Google Apps skripte, ali je Google dao zvaničnu podršku.


Dobrodošli

Hvala Vam što ste izabrali posjetiti DM Spot portal.

Na njemu ćete naći:

  • podatke o autoru,
  • članke na temu nauke i tehnologije,
  • eBiblioteku, preporuke,
  • članke iz života i stila i
  • promociju potencijala Republike Srpske.

Vidjećete i nešto što se nalazi između redova, moju ljubav i trud da ovaj sajt i komunikaciju prema Vama učinim originalnom, korisnom i atraktivnom i obećanje da neću prestati da se trudim.

Ukoliko nađete da Vam je posjeta ovom portalu bila koristila u bilo kom pogledu, razmislite o tome da mi platite kafu kako biste podržali moj rad.

Recommended