Cilj ideje: da stanovnici Banjaluke i Republike Srpske imaju dostupne ponude avio karata prema svjetskim avio čvorištima kao i otvaranje novih linija i čarter letova. Uspostavljanjem saradnje sa Low cost avio kompanijom Grad Banjaluka ali i šira regija će profitirati u oblasti privrede i turizma.

Uspostavljanje Low cost letova će pomoći kako za dalji razvoj našeg avio saobraćaja tako i za otvaranje neophodnih novih radnih mjesta.

Low cost avio kompanije su one kompanije koje su smanjenjem svojih troškova uspjele značajno da snize cijene avio karata. Sa pojavom low cost kompanija putovanje avionom je postalo dostupno velikom broju ljudi. Za razliku od redovnih avio prevoznika udruženih u međunarodnu asocijaciju (IATA) low cost kompanije su orijentisane isključivo na online prodaju karata. Ove kompanije nemaju predstavništvo u inostranstvu, njihovi avioni ne posjeduju luksuzne kabine i za sletanje koriste manje atraktivne aerodrome.

Najveća prednost kupovine karata preko low cost avio kompanija je veoma povoljna cijena karte u odnosu na cijenu karte redovnih avio kompanija. Sa druge strane, ono što redovne avio kompanije nude putnici ne dobijaju korišćenjem usluga low cost avio kompanija a to su: besplatno piće i hrana, štampa, filmovi, i mogućnost sjedenja u biznis ili prvoj klasi.


Imate ideju koju želite podijeliti sa zajednicom? Postavite je ovdje

Inkubator ideja sam inicirao u interesu svih građana grada Banjaluka i Republike Srpske

CILJ: Da se zajedničkim snagama, konstruktivnim prijedlozima, napravi baza kvalitetnih ideja koje bi očistile, uljepšale i funkcionalno unaprijedile grad Banjaluku i Republiku Srpsku.
Još jedan cilj je da se podstakne kreativno razmišljanje i inovativnost.

Svi učesnici imaju mogućnost da na kreativan način i na jedinstvenom mjestu prezentuju i razrade svoju ideju – od biznis plana do praktične realizacije iste.

Inkubator ideja ne garantuje i ne obećava da će ideje i planovi biti realizovani, ali će koristiti sve resurse i mogućnosti kako bi do realizacije došlo kao i da se predlagač ideje uključi kao član nadzornog odbora u njenom provođenju.

Pridruži se ovom projektu kao polju javnog interesa. Napiši svoju ideju!

Dejan Majkić
www.majkic.net

Dobrodošli

Hvala Vam što ste izabrali posjetiti DM Spot portal.

Na njemu ćete naći:

  • podatke o autoru,
  • članke na temu nauke i tehnologije,
  • eBiblioteku, preporuke,
  • članke iz života i stila i
  • promociju potencijala Republike Srpske.

Vidjećete i nešto što se nalazi između redova, moju ljubav i trud da ovaj sajt i komunikaciju prema Vama učinim originalnom, korisnom i atraktivnom i obećanje da neću prestati da se trudim.

Ukoliko nađete da Vam je posjeta ovom portalu bila koristila u bilo kom pogledu, razmislite o tome da mi platite kafu kako biste podržali moj rad.

Recommended