Cijelim tokom Vrbasa kroz grad postoji mnogo mjesta idelanih za ljetnje rashlađivanje, ali samo je jedna plaža, ona kod Zelenog mosta, zaista – plaža koja je donekle uređena i samo na njoj su angažovani spasioci.

U gornjem dijelu Vrbasa od Srpskih toplica do Karanovca, postoji mnogo mjesta koje se mogu pretvoriti u predivne plaže sa svim sadržajima. Betonske ili šljunčane plaže sa uređenim prilazima vodi, postavljenim tuševima i travnatim površinama, postavljenim klupama. Ukoliko to prostor dozvoljava, napraviti dečije igralište, teren za basket i odbojku u pjesku a da se u neposrednoj blizini nalaze se kafić i market.

Sve plaže se trebaju redovno održavati tokom cijele godine.

Izgradnju vršiti na gradskom zemljištu ili ukoliko to u nekom naselju nije moguće, raditi eksproprijaciju zemljišta. Svake godine po jedna nova plaža.


Imate ideju koju želite podijeliti sa zajednicom? Postavite je ovdje

Inkubator ideja sam inicirao u interesu svih građana grada Banjaluka i Republike Srpske

CILJ: Da se zajedničkim snagama, konstruktivnim prijedlozima, napravi baza kvalitetnih ideja koje bi očistile, uljepšale i funkcionalno unaprijedile grad Banjaluku i Republiku Srpsku.
Još jedan cilj je da se podstakne kreativno razmišljanje i inovativnost.

Svi učesnici imaju mogućnost da na kreativan način i na jedinstvenom mjestu prezentuju i razrade svoju ideju – od biznis plana do praktične realizacije iste.

Inkubator ideja ne garantuje i ne obećava da će ideje i planovi biti realizovani, ali će koristiti sve resurse i mogućnosti kako bi do realizacije došlo kao i da se predlagač ideje uključi kao član nadzornog odbora u njenom provođenju.

Pridruži se ovom projektu kao polju javnog interesa. Napiši svoju ideju!

Dejan Majkić
www.majkic.net

Dobrodošli

Hvala Vam što ste izabrali posjetiti DM Spot portal.

Na njemu ćete naći:

  • podatke o autoru,
  • članke na temu nauke i tehnologije,
  • eBiblioteku, preporuke,
  • članke iz života i stila i
  • promociju potencijala Republike Srpske.

Vidjećete i nešto što se nalazi između redova, moju ljubav i trud da ovaj sajt i komunikaciju prema Vama učinim originalnom, korisnom i atraktivnom i obećanje da neću prestati da se trudim.

Ukoliko nađete da Vam je posjeta ovom portalu bila koristila u bilo kom pogledu, razmislite o tome da mi platite kafu kako biste podržali moj rad.

Top Top Top !!!