Ministarstvo saobraćaja i veza Republike Srpske da pokrene inicijativu prema Zavodu za planiranje Grada Banjaluka o izgradnji biciklističkih staza u Gradu Banjaluka.
Početak izgradnje biciklističke staze je događaj koju banjalučki biciklisti čekaju više desetina godina.

Cilj je da se izgradi kompletna biciklistička infrastrukture u našem gradu, kao i da se gradski biciklizam počne tretirati kao ozbiljan vid saobraćaja koji, kao i svaki drugi, podrazumijeva izgradnju profesionalno projektovane i pravilno izvedene biciklističke infrastrukture.

Pod hitno treba raditi na prijedlozima konkretnih i izvedivih projekata biciklističkih traka i biciklističkih parkirališta.

Naravno, sve bicikliste treba edukovati, trenutna je situacija je da koriste ulicu a na semaforu, pa se prebace putem koji koriste pješaci ili ne poštuju saobraćajne propise ...


Imate ideju koju želite podijeliti sa zajednicom? Postavite je ovdje

Inkubator ideja sam inicirao u interesu svih građana grada Banjaluka i Republike Srpske

CILJ: Da se zajedničkim snagama, konstruktivnim prijedlozima, napravi baza kvalitetnih ideja koje bi očistile, uljepšale i funkcionalno unaprijedile grad Banjaluku i Republiku Srpsku.
Još jedan cilj je da se podstakne kreativno razmišljanje i inovativnost.

Svi učesnici imaju mogućnost da na kreativan način i na jedinstvenom mjestu prezentuju i razrade svoju ideju – od biznis plana do praktične realizacije iste.

Inkubator ideja ne garantuje i ne obećava da će ideje i planovi biti realizovani, ali će koristiti sve resurse i mogućnosti kako bi do realizacije došlo kao i da se predlagač ideje uključi kao član nadzornog odbora u njenom provođenju.

Pridruži se ovom projektu kao polju javnog interesa. Napiši svoju ideju!

Dejan Majkić
www.majkic.net

Dobrodošli

Hvala Vam što ste izabrali posjetiti DM Spot portal.

Na njemu ćete naći:

  • podatke o autoru,
  • članke na temu nauke i tehnologije,
  • eBiblioteku, preporuke,
  • članke iz života i stila i
  • promociju potencijala Republike Srpske.

Vidjećete i nešto što se nalazi između redova, moju ljubav i trud da ovaj sajt i komunikaciju prema Vama učinim originalnom, korisnom i atraktivnom i obećanje da neću prestati da se trudim.

Ukoliko nađete da Vam je posjeta ovom portalu bila koristila u bilo kom pogledu, razmislite o tome da mi platite kafu kako biste podržali moj rad.

Top Top Top !!!