Prvu ideju posvećujem djeci: Grad Banjaluka treba da donese strategiju razvoja u kojoj će sastavni dio biti izgradnja 10 velikih, dobro uređenih gradskih parkova.

Izgradnju vršiti na gradskom zemljištu ili ukoliko to u nekom naselju nije moguće, raditi eksproprijaciju zemljišta. Svake godine po jedan novi park.

Svi parkovi trebaju biti tematski sa spomenicima posvećenim važnim ličnostima Banjaluke i Republike Srpske.

Svaki park je ograđen i obezbjeđen čuvarskom službom. Sa radnim vremenom od 06 - 22 časa uvijek će biti spreman da ponudi sve čari prelijepe i dragocijene prirode.

U parkovima se nalaze igraonice za djecu i sportski tereni. Održavanje parka je na dnevnom nivou.

Zabranjen ulaz za pse.


Imate ideju koju želite podijeliti sa zajednicom? Postavite je ovdje

Inkubator ideja sam inicirao u interesu svih građana grada Banjaluka i Republike Srpske

CILJ: Da se zajedničkim snagama, konstruktivnim prijedlozima, napravi baza kvalitetnih ideja koje bi očistile, uljepšale i funkcionalno unaprijedile grad Banjaluku i Republiku Srpsku.
Još jedan cilj je da se podstakne kreativno razmišljanje i inovativnost.

Svi učesnici imaju mogućnost da na kreativan način i na jedinstvenom mjestu prezentuju i razrade svoju ideju – od biznis plana do praktične realizacije iste.

Inkubator ideja ne garantuje i ne obećava da će ideje i planovi biti realizovani, ali će koristiti sve resurse i mogućnosti kako bi do realizacije došlo kao i da se predlagač ideje uključi kao član nadzornog odbora u njenom provođenju.

Pridruži se ovom projektu kao polju javnog interesa. Napiši svoju ideju!

Dejan Majkić
www.majkic.net

Dobrodošli

Hvala Vam što ste izabrali posjetiti DM Spot portal.

Na njemu ćete naći:

  • podatke o autoru,
  • članke na temu nauke i tehnologije,
  • eBiblioteku, preporuke,
  • članke iz života i stila i
  • promociju potencijala Republike Srpske.

Vidjećete i nešto što se nalazi između redova, moju ljubav i trud da ovaj sajt i komunikaciju prema Vama učinim originalnom, korisnom i atraktivnom i obećanje da neću prestati da se trudim.

Ukoliko nađete da Vam je posjeta ovom portalu bila koristila u bilo kom pogledu, razmislite o tome da mi platite kafu kako biste podržali moj rad.

Top Top Top !!!