Biti profesionalac posvećen poslu znači da umijete da izolujete i tretirate svaki susret sa poslovnim partnerom pojedinačno, nedozvoljavajući negativnim iskustvima iz prošlosti da kvare buduće odnose.

Ne dozvoljavam da neuspjesi iz prošlosti i medijske dezinformacije utiču na moj trenutni i budući radni učinak. Kada je u pitanju pružanje usluga klijentima, živim isključivo u sadašnjosti. Ako uspijem da prepoznam situacije nad kojima nemam nikakvu kontrolu, uspjeću i da njima ovladam i na emocionalnom nivou. Prihvatajući ono što će neizostavno doći ja, zapravo, pravim svjestan izbor načina na koji ću reagovati u neizbježnoj situaciji.

Entuzijazam je pozitivna energija i ulaganje znatnog napora u pravcu ostvarenja sopstvenih ciljeva.

Birajući da imam pozitivan stav prema svijetu, izabrao sam i da uživam u svom poslu i u kontaktima sa unutrašnjim i spoljnim klijentima.

Imate interesantan IT članak? Pošaljite mi englesku i srpsku verziju članka za objavu. Kontakt

Dobrodošli

Hvala Vam što ste izabrali posjetiti DM Spot portal.

Na njemu ćete naći:

  • podatke o autoru,
  • članke na temu nauke i tehnologije,
  • eBiblioteku, preporuke,
  • članke iz života i stila i
  • promociju potencijala Republike Srpske.

Vidjećete i nešto što se nalazi između redova, moju ljubav i trud da ovaj sajt i komunikaciju prema Vama učinim originalnom, korisnom i atraktivnom i obećanje da neću prestati da se trudim.

Ukoliko nađete da Vam je posjeta ovom portalu bila koristila u bilo kom pogledu, razmislite o tome da mi platite kafu kako biste podržali moj rad.

Recommended