Tržištu Republike Srpske doprinose: stabilna ekonomsko-politička situacija, veliki potencijal tržišta, niski troškovi poslovanja, povoljan ambijent za strane investicije, kvalitetni ljudski resursi, povoljan geografski položaj, razvijene sobraćajnice i telekomunikacioni sistem.
 
Na listi svjetskih tržišta koja se najbrže mijenjaju, a koju je objavio američki poslovni magazin „Forbes“ u julu 2008. godine, BiH i Republika Srpska je na prvom mjestu sa osvojenih maksimalnih 100 bodova.
 
Istraživanje je obuhvatilo promjene u urbanom razvoju, obrazovanju, civilnim slobodama, bruto domaćem proizvodu po stanovniku, kao i pristup telefonu, internetu i televiziji u posljednjih 10 – 15 godina.

NAPOMENA: Ako želite da promovišete link u ovom članku, javite mi.

Ako vam se ovaj članak dopao, lajkujte FB stranicu DM Spot, Twitter ili LinkedIn i budite obavješteni kad novi članak bude objavljen.


Dobrodošli

Hvala Vam što ste izabrali posjetiti DM Spot portal.

Na njemu ćete naći:

  • podatke o autoru,
  • članke na temu nauke i tehnologije,
  • eBiblioteku, preporuke,
  • članke iz života i stila i
  • promociju potencijala Republike Srpske.

Vidjećete i nešto što se nalazi između redova, moju ljubav i trud da ovaj sajt i komunikaciju prema Vama učinim originalnom, korisnom i atraktivnom i obećanje da neću prestati da se trudim.

Ukoliko nađete da Vam je posjeta ovom portalu bila koristila u bilo kom pogledu, razmislite o tome da mi platite kafu kako biste podržali moj rad.

Recommended

Igrajte šah - Play chess online