Dobrodošli na Dejan Majkić Spot

Dobrodošli na Dejan Majkić Spot

Pročitajte interesante, aktuelne i pažljivo odabrane vijesti i zanimljivosti iz svijeta informaciono-komunikacionih tehnologija, nauke, prezentacije potencijala Republike Srpske. Tu su i interesantne teme posvećene životu i stilu.

Nauka i tehnologija

Nauka i tehnologija

Stručno usavršavanje za mene ima poseban značaj, obzirom da samostalnost i proces evroatlanskih integracija, stvaraju potrebu da država osposobi i ojača svoje kapacitete u novim sektorima i novim oblastima.

O meni

O meni

Kažu da imam smisao za humor, ali naravno taj svoj humor je poznat samo jako bliskom krugu ljudi. Birajući da imam pozitivan stav prema svijetu, izabrao sam i da uživam u svom poslu i u kontaktima sa unutrašnjim i spoljnim klijentima.

Posjedovanje entuzijazma i pozitivne energije

Posjedovanje entuzijazma i pozitivne energije

Biti profesionalac posvećen poslu znači da umijete da izolujete i tretirate svaki susret sa poslovnim partnerom pojedinačno, nedozvoljavajući negativnim iskustvima iz prošlosti da kvare buduće odnose.

O web sajtu majkic.net

Zdravo svima :)

Hvala Vam što ste izabrali posjetiti ovaj sajt.

Na njemu ćete naći sve ono što volim:

  • podatke o mojoj porodici,
  • mojoj domovini, Republici Srpskoj,
  • mojoj opsesiji, IKT-u i
  • mojoj znatiželji VI i NLO.

Naravno, vidjećete i nešto što se nalazi između redova, moju ljubav i trud da ovaj sajt i komunikaciju prema Vama učinim originalnom, korisnom i atraktivnom i obećanje da neću prestati da se trudim.

Ukoliko nađete da Vam je ova posjeta koristila u bilo kom pogledu, napišite mi to, veoma ćete me obradovati.

Srdačan pozdrav i uživajte u životu!

Dejan Majkić

IT vijesti

Moja Republika Srpska

Twitter